-
Tredje halvleg
Undersøgelsen med undertitlen 'En undersøgelse af børn og unges madkultur i sportshaller' belyser børn og unges sociale og kulturelle forståelse af det, de køber og spiser i forbindelse med idræt. Den er baseret på feltobservationer i sportshalscafeterier.
Download: Tredje halvleg
Fakta om udgivelsen
Forfatter(e):
Titel:
Tredje halvleg
Beskrivelse:
Undersøgelsen med undertitlen 'En undersøgelse af børn og unges
madkultur i sportshaller' belyser børn og unges sociale og kulturelle forståelse
af det, de køber og spiser i forbindelse med idræt. Den er baseret på
feltobservationer i sportshalscafeterier.
Publikationstype:
Analyser og rapporter
Udgivelsesår:
2005
Udgivelsesmåned:
Udgiver:
Kræftens Bekæmpelse og KVL
Sprog:
Dansk
Antal sider:
72
ISBN-nr.:
Intet ISBN nummer
Emner:
Sundhed, Foreningsliv og frivillighed
Stikord:
Børn og unge, kostvaner, madkultur, sundhed, foreningsliv, 'Mad i Bevægelse'
Noter:
Undersøgelsen er en del af Kærftens Bekæmpelses projekt 'Mad i
Bevægelse', som har til formål at skabe sundere rammer for mad og drikke til
børn og unge i idrætslivet. Se mere på http://mad-i-bevaegelse.dk/.
Dokumenter: