Tredje halvleg

Af Mine Sylow, 2005

Undersøgelsen med undertitlen 'En undersøgelse af børn og unges madkultur i sportshaller' belyser børn og unges sociale og kulturelle forståelse af det, de køber og spiser i forbindelse med idræt. Den er baseret på feltobservationer i sportshalscafeterier.

 
Fakta om udgivelsen
Forfatter(e):
Titel:
Tredje halvleg 
Beskrivelse:
Undersøgelsen med undertitlen 'En undersøgelse af børn og unges madkultur i sportshaller' belyser børn og unges sociale og kulturelle forståelse af det, de køber og spiser i forbindelse med idræt. Den er baseret på feltobservationer i sportshalscafeterier. 
Publikationstype:
Analyser og rapporter 
Udgivelsesår:
2005 
Udgivelsesmåned:
 
Udgiver:
Kræftens Bekæmpelse og KVL
Sprog:
Dansk
Antal sider:
72
ISBN-nr.:
Intet ISBN nummer
Emner:
Sundhed, Foreningsliv og frivillighed
Stikord:
Børn og unge, kostvaner, madkultur, sundhed, foreningsliv, 'Mad i Bevægelse' 
Noter:
Undersøgelsen er en del af Kærftens Bekæmpelses projekt 'Mad i Bevægelse', som har til formål at skabe sundere rammer for mad og drikke til børn og unge i idrætslivet. Se mere på http://mad-i-bevaegelse.dk/.
Dokumenter:

Anvendelse af cookies

Idrættens Analyseinstituts hjemmesider bruger cookies for bl.a. at kunne skabe en brugervenlig og overskuelig hjemmeside. Brugen af cookies giver bl.a. informationer om, hvordan hjemmesiden bliver brugt, eller de understøtter særlige funktioner som Twitter-feeds.


Hvis du benytter siderne, accepterer du dette. Vil du vide mere om vores brug af cookies og personrelaterede data klik her.