Undersøgelse af tobak, mad og alkohol i sportshaller og idrætsklubber 2005

2005

En opfølgende undersøgelse af tidligere undersøgelser om rygning i sportshaller og -klubber. Undersøgelsen ser primært på udviklingen af rygevaner og belyser rygning i relation til bl.a. kost, alkohol og motion.

 
Fakta om udgivelsen
Forfatter(e):
 
Titel:
Undersøgelse af tobak, mad og alkohol i sportshaller og idrætsklubber 2005 
Beskrivelse:
En opfølgende undersøgelse af tidligere undersøgelser om rygning i sportshaller og -klubber. Undersøgelsen ser primært på udviklingen af rygevaner og belyser rygning i relation til bl.a. kost, alkohol og motion. 
Publikationstype:
Analyser og rapporter 
Udgivelsesår:
2005 
Udgivelsesmåned:
 
Udgiver:
Epinion A/S for Sundhedsstyrelsen og Kræftens Bekæmpelse
Sprog:
Dansk
Antal sider:
104
ISBN-nr.:
Intet ISBN nummer
Emner:
Foreningsliv og frivillighed, Idrætskultur, Sundhed
Stikord:
Sundhed, rygning, passiv rygning, rygepolitik, kost, klubkultur 
Noter:
Rapporten er lavet på baggrund af 600 gennemførte interview fordelt på 264 sportshaller, 152 klubber og 184 såkaldte "kombi-lokaliteter".

Anvendelse af cookies

Idrættens Analyseinstituts hjemmesider bruger cookies for bl.a. at kunne skabe en brugervenlig og overskuelig hjemmeside. Brugen af cookies giver bl.a. informationer om, hvordan hjemmesiden bliver brugt, eller de understøtter særlige funktioner som Twitter-feeds.


Hvis du benytter siderne, accepterer du dette. Vil du vide mere om vores brug af cookies og personrelaterede data klik her.