Sundhedsmæssige aspekter af fysisk aktivitet hos børn - et treårigt forsøg i to kommuner ved København: Ballerup og Tårnby

Af Karsten Froberg, Lars Bo Andersen, November 2006

Afsluttende rapport, som evaluerer effekten af Ballerup Kommunes forsøg med bl.a. at udvide og forbedre idrætsundervisningen i folkeskolens laveste klasser.

 
Fakta om udgivelsen
Titel:
Sundhedsmæssige aspekter af fysisk aktivitet hos børn - et treårigt forsøg i to kommuner ved København: Ballerup og Tårnby 
Beskrivelse:
Afsluttende rapport, som evaluerer effekten af Ballerup Kommunes forsøg med bl.a. at udvide og forbedre idrætsundervisningen i folkeskolens laveste klasser. 
Publikationstype:
Analyser og rapporter 
Udgivelsesår:
2006 
Udgivelsesmåned:
november 
Udgiver:
Sundhedsstyrelsen
Sprog:
Dansk
Antal sider:
243
ISBN-nr.:
87-7676-403-6, elektronisk
Emner:
Sundhed, Uddannelse, Idrætspolitik generelt
Stikord:
børn, fedme, fysisk aktivitet, fysisk inaktivitet, forebyggelse, diabetes, sundhed, kondition, skoleidræt, folkeskole, Ballerup, Tårnby 
Noter:

Lars Bo Andersen og Karsten Froberg, Institut for Idræt og Biomekanik ved Syddansk Universitet, er hovedforfattere på rapporten.

Herudover er følgende krediteret som forfattere til rapportens underdele:

Del 1: Per Kjølle, Bianca Hermansen, Anna Bugge, Stig Eiberg, Henriette Albinus Hasselstrøm, Jesper Kirkegaard Madsen, Michael Hedegaard Jensen, Camilla Hoelstad Holm, Ida Nyhuus Kristoffersen, Janne Baadsgaard, Jesper Svensson, Bjarke Jespersen, Lasse Hasløv, Karsten Froberg og Lars Bo Andersen.
Del 2: Vivian Grønfeldt
Del 3: Glen Nielsen og Stig Eiberg
Del 4: Helle Rønholt og Lis Engel

Projektet har været støttet økonomisk af Indenrigs- og Sundhedsministeriet, Kulturministeriet, Sundhedsstyrelsens Forebyggelsesafdeling, Danmarks Idræts-Forbund, Københavns Universitet og Hjerteforeningen.

Anvendelse af cookies

Idrættens Analyseinstituts hjemmesider bruger cookies for bl.a. at kunne skabe en brugervenlig og overskuelig hjemmeside. Brugen af cookies giver bl.a. informationer om, hvordan hjemmesiden bliver brugt, eller de understøtter særlige funktioner som Twitter-feeds.


Hvis du benytter siderne, accepterer du dette. Vil du vide mere om vores brug af cookies og personrelaterede data klik her.