Inaktivitet i Danmark, delrapport 1. Kortlægning af eksisterende viden om faktorer, der påvirker inaktivitet

Af Knud Ryom, Signe Eshøj, Camilla Bakkær Simonsen, Glen Nielsen, Jens Troelsen, Helle Terkildsen Maindal, November 2019

Dette er en faglig rapport fra Institut for Folkesundhed, Aarhus Universitet, som omhandler inaktivitet blandt voksne i Danmark og kortlægger eksisterende national og international viden på området. Formålet med vidensindsamlingen er at hjælpe idrætsforeninger, organisationer og andre aktører med at bygge bro til de inaktive. Dette er delrapport, som leder videre til en delrapport 2.

 
Fakta om udgivelsen
Titel:
Inaktivitet i Danmark, delrapport 1. Kortlægning af eksisterende viden om faktorer, der påvirker inaktivitet 
Beskrivelse:
Dette er en faglig rapport fra Institut for Folkesundhed, Aarhus Universitet, som omhandler inaktivitet blandt voksne i Danmark og kortlægger eksisterende national og international viden på området. Formålet med vidensindsamlingen er at hjælpe idrætsforeninger, organisationer og andre aktører med at bygge bro til de inaktive. Dette er delrapport, som leder videre til en delrapport 2. 
Publikationstype:
Analyser og rapporter 
Udgivelsesår:
2019 
Udgivelsesmåned:
november 
Udgiver:
Institut for Folkesundhed, Aarhus Universitet
Sprog:
Dansk
Antal sider:
56
ISBN-nr.:
Intet ISBN nummer
Emner:
Sundhed, Motionsidræt, Idrætskultur, Idrætsfaciliteter
Stikord:
Inaktivitet, motion, idræt, fysisk, danskere, voksne, Danmark 
Noter:

Rapporten er et samarbejdsprojekt mellem Aarhus Universitet, Institut for Folkesundhed, DIF og DGI og tager desuden afsæt i DIF og DGI's initiativ 'Bevæg Dig For Livet'. Aarhus Universitet varetager al vidensproduktionen, mens DIF, DGI og 'Bevæg Dig For Livet' er sparringspartnere i forbindelse med formidlingen af resultater.

Anvendelse af cookies

Idrættens Analyseinstituts hjemmesider bruger cookies for bl.a. at kunne skabe en brugervenlig og overskuelig hjemmeside. Brugen af cookies giver bl.a. informationer om, hvordan hjemmesiden bliver brugt, eller de understøtter særlige funktioner som Twitter-feeds.


Hvis du benytter siderne, accepterer du dette. Vil du vide mere om vores brug af cookies og personrelaterede data klik her.