Anti Doping Danmark Evaluering 2000-2003

Af Rasmus Damsgaard, Finn Mikkelsen, Juni 2003

Evalueringsrapport efter Anti Doping Danmarks 3-årige forsøgsperiode fra 2000 til 2003. Rapporten består af en opsummering og intern vurdering, idrætsorganisationernes vurdering, samt en ekstern vurdering udarbejdet af Inge Kryger Pedersen, Sociologisk Institut, Københavns Universitet.

 
Fakta om udgivelsen
Forfatter(e):
Titel:
Anti Doping Danmark Evaluering 2000-2003 
Beskrivelse:
Evalueringsrapport efter Anti Doping Danmarks 3-årige forsøgsperiode fra 2000 til 2003. Rapporten består af en opsummering og intern vurdering, idrætsorganisationernes vurdering, samt en ekstern vurdering udarbejdet af Inge Kryger Pedersen, Sociologisk Institut, Københavns Universitet.  
Publikationstype:
Analyser og rapporter 
Udgivelsesår:
2003 
Udgivelsesmåned:
juni 
Udgiver:
Anti Doping Danmark
Rekvirent:
Kulturministeriet
Sprog:
Dansk
Antal sider:
77
ISBN-nr.:
Intet ISBN nummer
Emner:
Eliteidræt, Idrætspolitik generelt
Stikord:
Bengt Saltin, Anti-Doping Pris, Dopinglinjen, hjemmeside, dopinginformation, dopingkontrol, World Anti-Doping Agency, WADA, Dansk Body Building og Fitness Forbund, Dansk Professionel Bokseforbund, Kulturministeriets Udvalg for Idrætsforskning, ADD, International Anti Doping Aggrangement, Kulturministeriet, holdningsarbejde, dopingdebat, antidopingarbejde, dopinglaboratorium, fokusgrupper, journalister, kontrolpolitik, Danmarks Idræts-Forbund, DGI, Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger, DGI, Dansk Firmaidrætsforbund, DFIF, Team Danmark, doping.dk, out-of-competition kontrol, WADA-code, dopingudvalg, Europarådets antidopingkonvention, IOC, Nordisk Antidoping Konvention, Hvidbog, Sundhedsministeriet 
Noter:
Offentliggjort på Anti Doping Danmarks hjemmeside, www.antidoping.dk

Anvendelse af cookies

Idrættens Analyseinstituts hjemmesider bruger cookies for bl.a. at kunne skabe en brugervenlig og overskuelig hjemmeside. Brugen af cookies giver bl.a. informationer om, hvordan hjemmesiden bliver brugt, eller de understøtter særlige funktioner som Twitter-feeds.


Hvis du benytter siderne, accepterer du dette. Vil du vide mere om vores brug af cookies og personrelaterede data klik her.