DBU's afskedsgave med Christian Heide-Jørgensen

I 2013 annoncerer DBU, at unionen ved årsskiftet vil gennemføre et generationsskifte, og at både formand Allan Hansen og generalsekretæren træder tilbage. Men sammen med formandsskiftet viser Politikens journalister, Christian Heide-Jørgensen og Jeppe Laursen Brock, at der også er en aftale om et såkaldt 'særligt formandshonorar'. Foto: Getty Images/Lars Ronborg

22.12.2021

I dette afsnit af Tillægstid har Stanis Elsborg inviteret journalist Christian Heide-Jørgensen i studiet til en snak om det 'særlige formandshonorar' som afgående formand i DBU, Allan Hansen, får tildelt da han træder af som formand. Det er sjette afsnit i serien 'Journalistik i sportens skygge'.

Lyt til afsnittet i Spotify
Lyt til afsnittet i Pocket Casts
Lyt til afsnittet i Apple Podcast


I 2013 annoncerer DBU, at unionen ved årsskiftet vil gennemføre et generationsskifte. Både formand Allan Hansen og generalsekretæren træder tilbage. Men sammen med formandsskiftet viser Politikens journalister, Christian Heide-Jørgensen og Jeppe Laursen Brock, at der også er en aftale om et såkaldt 'særligt formandshonorar'.

Bag aftalen står en lille lukket kreds i DBU, og de to journalister viser i deres afdækning af sagen, at kun ganske få i DBU's bestyrelse var bekendt med aftalens konkrete indhold. Men hvad indebar denne aftale, og hvordan kunne det lade sig gøre at gennemføre den uden bestyrelsens fulde viden? Det ser Stanis Elsborg nærmere på i dette afsnit i serien 'Journalistik i sportens skygge', hvor Christian Heide-Jørgensen er i studiet.

Gæst: Christian Heide-Jørgensen, journalist, Politiken
Vært: Stanis Elsborg

Lyt til andre afsnit i serien 'Journalistik i sportens skygge' 

Kommentar

* påkrævet felt

*
*
*
Hvad er 5 gange 2?
*


Retningslinjer:
Du er meget velkommen til at kommentere denne artikel. Idrættens Analyseinstitut forbeholder sig dog ret til at afvise kommentarer, som ikke holder sig inden for emnet eller overskrider grænserne for god debattone.

Anvendelse af cookies

Idrættens Analyseinstituts hjemmesider bruger cookies for bl.a. at kunne skabe en brugervenlig og overskuelig hjemmeside. Brugen af cookies giver bl.a. informationer om, hvordan hjemmesiden bliver brugt, eller de understøtter særlige funktioner som Twitter-feeds.


Hvis du benytter siderne, accepterer du dette. Vil du vide mere om vores brug af cookies og personrelaterede data klik her.