Kamp om sport på nettet

12.07.2011

Af Ditte Toft
Mød en af Englands førende sportsbloggere, journalist på The Guardian David Conn, når UPDATE og Danske Sportsjournalister indbyder til konference.

Brugerstyrede nyhedssites, fan websites og sportsklubber, der leverer deres egne sportsnyheder. Fra en række forskellige sider har den klassiske sportsjournalistik fået konkurrence på internettet.

Konsekvenserne, de nye muligheder og betydningen for arbejdsbetingelserne i sportsjournalistikken retter UPDATE og Danske Sportsjournalister blikket mod, når de indbyder til konference den 29. august 2011.

En række profiler fra sportsjournalistikken og sporten vil fortælle om deres arbejde med nye digitale medier.

Den engelske blogger og journalist David Conn vil give et indblik i sit arbejde med at tage den undersøgende sportsjournalistik fra den traditionelle printform og føre den over til bloggen.

Fra Bayern Münchens pressechef Markus Hörwick bliver det muligt at høre om, hvordan en stor fodboldklub arbejder med formidling på de mange forskellige digitale platforme.

Blandt danske oplægsholdere kan nævnes DR-journalisten Henrik Liniger, som fortæller om Twitter som formidlingsplatform under dækningen af Tour de France, og redaktør på Ekstra Bladet Geir Terje Ruud diskuterer mulighederne for at udvikle sportsjournalistikken digitalt.

Konferencen finder sted den 29. august i København, og prisen er 2.750 kr. (1.750 kr. for medlemmer af Pressens Uddannelsesfond). Læs nærmere om program og tilmelding på UPDATE. 

Kommentar

* påkrævet felt

*
*
*
Hvad er 5 gange 2?
*


Retningslinjer:
Du er meget velkommen til at kommentere denne artikel. Idrættens Analyseinstitut forbeholder sig dog ret til at afvise kommentarer, som ikke holder sig inden for emnet eller overskrider grænserne for god debattone.

Anvendelse af cookies

Idrættens Analyseinstituts hjemmesider bruger cookies for bl.a. at kunne skabe en brugervenlig og overskuelig hjemmeside. Brugen af cookies giver bl.a. informationer om, hvordan hjemmesiden bliver brugt, eller de understøtter særlige funktioner som Twitter-feeds.


Hvis du benytter siderne, accepterer du dette. Vil du vide mere om vores brug af cookies og personrelaterede data klik her.